МОмчета имам проблем с десния преден прозорец на колата , свалих го и неиска да се дигне . някъде релета има ли и как да разбера къде е проблема ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прозореца не се вдига
Collapse
X
-
Провери бушоните, свали кората и виж дали има напрежение на буксата - тя лесно се маха. Реле няма (поне на моята). При мен имаше същият яд на лявото стъкло - оказа се че една от ролките е строшена и жилото е минало покрай нея и се е заклещило. С много молитви и дърпане нагоре-надолу успях да го вдигна.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЦъка ли моторчето,като пробваш да го вдигнеш?
Моторчето несъцка .
На левия джам си цъка и си работи .Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от sharo Покажи съобщениеПровери бушоните, свали кората и виж дали има напрежение на буксата - тя лесно се маха. Реле няма (поне на моята). При мен имаше същият яд на лявото стъкло - оказа се че една от ролките е строшена и жилото е минало покрай нея и се е заклещило. С много молитви и дърпане нагоре-надолу успях да го вдигна.
Всички останали стъкла си работят. Възможно ли е всеки поотделно да е на бушон ?Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениекои бушони да проверя ? отляво на волана ли ?
Всички останали стъкла си работят. Възможно ли е всеки поотделно да е на бушон ?Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеДа - вляво под волана. При мен са там. И ако не се лъжа е 30А.Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщениенеискам да отварям нова тема, но от както съм я купил немога да свалям с предното управление задните стъкла, бушоните са ОК но някое реле не зацепва
имате ли идея от къде е?
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеТоя италиански ше ме разбие....Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеIcedoc там (поне при мене) си има картинки бре. Наведи се харашо и кьорни отдоле.Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеМного си прав ... ма нали меха ми е голем и нема въздух толко да се наведем. Проблема е отстранен - Бушон , както казаха 30 А , нямах такъв и съм сложил 25 А за сега .Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеИ да ти е честита новата придобивка. Ше дадеш по кръгче.Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
Comment
Comment